AVANPOST Radio Guerrilla
Restaurant Sardin – AVANPOST Radio Guerrilla

„Radio Guerrilla prezinta: Cardul Bancar Radio Guerrilla. Mai bun decat celalalt.

Astazi, miercuri, 27 mai 2020, la exact 4 ani de la Relansare, dupa un an de munca asidua la acest proiect, noi, Radio Guerrilla, o mana de oameni pasionati, avem placerea sa va anuntam ca am lansat Cardul Bancar Radio Guerrilla,  poate cel mai suprinzator si bine gandit card de debit  Mastercard Gold din Romania, emis de Libra Internet Bank.

Dragii nostri, cardul asta este cadoul nostru pentru noi toti, noi cei care simtim la fel, de ziua noastra. Am adunat toate calitatile pe care le-ar cere oricare dintre noi: transferuri pe loc cu prietenii, salon VIP in aeroport, asigurare automata, cursuri de schimb imbatabile si multe multe altele, le vedeti in detaliu mai jos.

Pana acolo insa, supriza:

La plata cu Cardul Radio Guerrilla intr-un Avanpost Radio Guerrilla ai automat 10% reducere instant. Da, in orice Avanpost, fie el restaurant, hotel, clinica, magazin, din orice domeniu, cumperi cu 10% reducere instant. 

Ganditi-va, toata lumea castiga: Avanposturile sunt alese cu grija de Grupul Consumatorilor Radio Guerrilla, asa ca detinatorul cardului merge la sigur din punct de vedere al calitatii si plateste mai putin. Avanpostul face business, isi creste baza de clienti, este promovat de noi si incurajat sa mentina standardele. Radio Guerrilla se bucura ca reuseste crearea unei comunitati in jurul seriozitatii si a pasiunii de a face lucrurile bine. Toata lumea castiga!

Reducerea instant 10% in Avanposturile Radio Guerrilla se face automat la plata cu cardul. Automat si instant, repetam, pentru ca-i foarte important: fara stelute sau punctulete, fara la sfarsit de luna, fara sa rogi vanzatorul, poate chiar fara sa stii ca te afli intr-un Avanpost Radio Guerrilla: instant, imediat dupa ce ai platit cu Cardul Bancar Radio Guerrilla, primesti imediat inapoi pe card 10% din valoarea bunului sau serviciului achizitionat.

Asadar, descarca aplicatia Avanpost Radio Guerrilla, comanda Cardul Bancar Radio Guerrilla, propune un Avanpost: sunt ale noastre, ale tuturor celor care simtim la fel, Grupul Consumatorilor de Radio Guerrilla.

Poate se vor intreba unii de ce am facut un Card Bancar cu care ne mandrim? Pentru ca, daca un post de radio ar lansa un Card Bancar Premium, acela s-ar numi Radio Guerrilla si ar fi din Romania, ceea ce s-a si intamplat 😊 Da, cardul e perfectibil. Ne-am grabit sa il lansam pentru a fi alaturi de Avanposturi. Va multumim anticipat pentru observatii si ingaduinta: dar pana la urma Binili Invinge. Trebuie.

Asadar, Avanpost Radio Guerrilla este modul în care ne exprimăm respectul pentru orice lucru bine facut, este evaluarea noastra de calitate acordata celor mai buni furnizori de bunuri si servicii din lumea noastra, lumea Radio Guerrilla, lumea celor care-si fac treaba temeinic, cu pasiune si responsabilitate. Poate fi un club, un restaurant, o cafenea, o ceainarie, poate fi atelierul unui cizmar, o brutarie, un magazin cu alimente bio, poate fi o podgorie, o ferma, o firma de decoratiuni, o librărie, poate fi un site, un centru de training sau de limbi straine. Poate fi orice, daca e bine facut il gasesti in aplicatia Avanpost Radio Guerrilla sau pe site-ul guerrillaradio.ro/avanpost. Avanpost Radio Guerrilla este selectia noastra de calitate, a tuturor celor care simtim la fel, asa ca te invitam sa propui si tu un Avanpost. Sau mai multe. Validam impreuna propunerile voastre si, daca se califica, devin Avanpost Radio Guerrilla, le listam in aplicatie si pe site. Revenim anual si vedem daca au pastrat standardele.

Cardul Bancar Radio Guerrilla in cateva randuri:

  1. Card de debit Mastercard Gold, emis de Libra Internet Bank: acces gratuit Business Lounge Otopeni, asigurare gratuita de calatorie, bagaje si zboruri intarziate, cand s-o putea calatori 😊.
  2. Curs de schimb Mastercard, la orice operatiune in valuta, peste tot in lume.
  3. Aplicatie gratuita care inroleaza carduri si de la alte banci, are optiunea de transfer bani instant fara comision intre ele sau catre altele, split bill.
  4. Totul in aplicatie, fara drumuri la banca: comanzi sau renunti la card online, emitere si  livrare gratuite oriunde in Romania, deschidere gratuita cont in lei si valuta, plati si incasari fara comisioane.
  5. Trei retrageri de numerar pe luna fara comision si limita de suma la orice bancomat din Romania si din lume, curs de schimb Mastercard.
  6. Contactless.
  7. Consultare sold gratuita, online si la orice bancomat din Romania si din lume.
  8. 9 lei/luna comision de administrare.
  9. Doua variante de design, Roz sau Camuflaj, la alegere.
  10. Mastercard Premium & Business 2020: acces program de reduceri si oferte speciale.

Cardul Bancar Radio Guerrilla. Mai bun decat celalalt. 10% reducere instant in Avanposturile Radio Guerrilla.”