Degustare de vin

DEGUSTĂ #VINLASARDIN

DESCOPERĂ. DEGUSTĂ. COMPARĂ. ÎNVAȚĂ.

La Sardin urmărim ca uniunea dintre gust, poveste, muzică și decoruri să transforme consumul de vin și mâncare într-o experiență senzorială memorabilă. 

Vă invităm să urmăriți pe această pagină evenimentele de degustare în ordine cronologică.

Degustă vin

LA SARDIN – ediția 4

Miercuri 22 Mai vom turna în pahare vinuri din Franța și din Italia, și vom încerca să aflăm răspunsul la următoarele întrebări: Care vin e mai bun? Ce țară merită mai mult banii tăi? Franța sau Italia? Etichetele le vom cunoaște cu toții încă de la început, dar vinurile le vom degusta două câte două, în blind, fără să știm care e franțuzesc, și care italienesc.

EVENIMENT SOLD OUT.

Așa cum nici la teatru nu mai găsești bilete în ultima clipă, așa și la degustările de vinuri extraordinare. Rămâneți pe canalele noastre de comunicare și rezervați din timp un loc la următoarea degustare. Ca la teatru, dar la Sardin.

 
EVENIMENT Sardin Degustare Vin editia 4

Degustă vin

LA SARDIN – ediția 3

Miercuri 10 Aprilie nu plănuim o excursie în ‘La Serenissma’ și nici nu ne îndreptăm pașii spre balconul Julietei din Verona. Vă asigurăm însă că la finalul acestei degustări vă veți fi îndrăgostit până peste cap de vinurile din Veneto.

Data degustării: 10 aprilie 2024
Ora: începând cu ora 19:00
Prețul degustării: 250 LEI/pers. – plata în avans în contul Sardin, conform facturii proforme primite la momentul rezervării unui loc la degustare.
Rezervarea este obligatorie și recomandată.
Rezervări: +40729 520 111

Degustă vin

LA SARDIN – ediția 2

Miercuri 13 martie ne vom plimba papilele gustative prin Toscana, una dintre cele mai faimoase și prolifice regiuni viticole din Europa. Vom gusta vinuri pe malul Mării Tireniene. Vom vizita prestigioasele plaiuri din Bolgheri, unde vom atinge cu vârful degetelor blazonul „Supertoscan”. Pentru ca în final, să închidem degustarea apoteotic în Montalcino, cu un Brunello, o expresie tradițională a soiului Sangiovese în regiune de peste 160 de ani.

Data degustării: 13 martie 2024
Ora: începând cu ora 19:00
Prețul degustării: 230 LEI/pers.
Gustări: focaccia + grisine de casă.
Rezervarea este obligatorie și recomandată.
Rezervări: +40729 520 111

 
Degustare vin la Restaurant Sardin

Degustă vin

LA SARDIN – ediția 1

În prima degustare vom face o plimbare prin Italia de la nord la sud pe coasta de est, și înapoi spre nord, pe coasta de vest. Degustarea va fi centrată pe prezentarea și degustarea unor soiuri autohtone italienești. Descoperă lista de vinuri din degustare în descrierea evenimentului pe pagina noastră de Facebook.

Data degustării: 28 februarie 2024
Ora: începând cu ora 19:00
Prețul degustării: 190 LEI/pers.
Număr de locuri: maxim 14 pers.
Locul degustării: masa mare din centrul restaurantului
Gustări: focaccia + grisine de casă
Rezervarea este obligatorie și recomandată.
Rezervări: +40729 520 111